Auto ulkomailta?

Auton tuonti ulkomailta

 

Olipa kyseessä uudenkarhea perheauto tai vaikka harvinaisempi klassikko, kannattaa aina katsoa myös ulkomaiden tarjonta. Etuina kotimaan autoihin ovat mm. parempi kunto, paremmat varusteet ja edullisempi hinta. Aina ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, mutta useimmissa tapauksissa se helmi löytyy jostain muualta kuin kotomaasta.

 

Meillä tuontipalvelu on selkeää ja läpinäkyvää. Me toimimme välittäjinä, eli auto ostetaan ja verotetaan asiakkaan nimissä, asiakkaan rahoilla. Näin meidän ei tarvitse etsiä parasta katetta, vaan voimme keskittyä etsimään parhaan yksilön.

 

Me veloitamme ainoastaan välityspalkkion joka sisältää kaikki kulut auton etsimiseen, tarkistukseen, ostamiseen, maahantuontiin ja verotukseen liittyen. Auton kokonaishinta on siis auto + autovero + meidän palkkio. Pystymme laskemaan auton kokonaiskustannuksen melko tarkasti etukäteen, pientä liikkumavaraa tulee veroista ja mahdollisista kurssieroista.

 

Prosessi etenee nopeimmillaan muutamissa päivissä, erikoisten ja harvinaisten autojen osalta se saattaa kestää muutaman kuukaudenkin.

Auton maahantuonnin jälkeen se on normaalisti asiakkaan käytössä seuraavana arkipäivänä, katsastettuna ja siirtokilvissä. Verotuksen ajan autolla voidaan ajaa ihan normaalisti, verotuspäätöksen saaminen kestää autosta riippuen muutamista minuuteista aina muutamaan kuukauteen. Keskimäärin puhutaan noin viikosta.

 

Etenemme aina auto edellä, eli se hankitaan sieltä mistä sen parhaan auton parhaaseen hintaan saa. Ruotsi on tällä hetkellä ykköskohteemme edullisen kurssin ja hyvän valikoimansa ansiosta. Saksa tulee hyvänä kakkosena varsinkin kalliimmissa autoissa. Erikoisempia autoja olemme hakeneet lisäksi esimerkiksi Hollannista.

 

Hinta on kiinteä, Ruotsista veloituksemme on 1 900€, Saksasta ja lähialueilta 2 500€. Hinnat sisältävät Alv 24%. Jos autoihin joutuu tekemään ylimääräisiä huoltoja tai tilaamaan todistuksia niin ne laskutetaan erikseen. Meillä on hyvät kontaktit varaosiin, huoltoihin ja renkaisiin, joten ne saadaan hoidettua kustannustehokkaasti.

 

Me laskutamme palkkiomme auton luovutuksen yhteydessä. Jos sopivaa autoa ei löydy niin emme myöskään laskuta mitään.

 

Soita tai laita sähköpostia niin kartoitetaan tilanne!

Visit Us On Facebook