Detailing

Kaipaako autosi kunnon pesun vai laitetaanko kerralla tikkiin ulkoa ja sisältä? Tuo autosi meille hoivattavaksi!

 

Palveluihimme kuuluvat kaikki autonhoitoon liittyvä, ulko- ja sisäpesuista aina täydelliseen maalipinnan kunnostukseen ja kestopinnoitteeseen.

 

Olemme Meguiairs’n virallinen Detailing Point joten käytössämme ovat alan parhaat ammattikäyttöön tarkoitetut detailingtuotteet ja laitteet.

 

Kestopinnoitteella tarkoitetaan alun perin teollisuuden tarpeisiin kehitettyä suojapinnoitetta, joka sopii kaikenlaisille pinnoille, myös auton maalipinnalle. Pinnoite hylkii vettä ja likaa sekä suojaa auton maalipintaa kaikenlaisilta ulkoisilta rasitteilta. Oikein hoidettuna Meguiars lupaa pinnoitteelle kolmen vuoden keston.

 

Pinnoitus sisältää aina myös maalipinnan koneellisen kiiloituksen, ”myllytyksen”, joka jo yksistään muuttaa maalipinnan melkein uudenveroiseksi. Lopputulos riippuu tietenkin myös lähtökohdista, syviä, maalausta vaativia naarmuja tai klommoja se ei tietenkään poista. Pinnoitustyö vaatii aikaa kaksi vuorokautta, meiltä saat työn ajaksi sijaisauton käyttöösi.

 

Käytössämme on myös otsonointilaite, jolla saamme auton sisätilat puhdistettua epämiellyttävistä hajuista kuten esimerkiksi tupakanhaju tai eläimistä aiheutuvat tuoksut. Onnistuakseen otsonointi vaatii täydellisen verhoilupesun.

 

Hinnasto:

 

Ulkopesu ja sisäputsi 60€

Ulkopesu + kovavaha 80€

Ulkopesu + koneellinen verhoilupesu 180€

Otsonointi (sis. ulkopesun ja verhoilupesun) 220€

Kestopinnoite alk. 450€

Visit Us On Facebook