Yritys

Yritys

 

Autosola Oy on pieni, kahden miehen autoliike, hieman erilainen autoliike. Autosola Oy syntyi intohimosta autoihin ja kaikkeen niihin liittyvään, erityisesti BMW:t ovat lähellä sydäntämme.

 

Meiltä et löydä suurta lasipalatsia marmoritiskeineen, satojen autojen varastohäkkiä tai monimerkkikorjaamoa. Meiltä löydät pienen valikoiman hyväkuntoisia, käsin valittuja käytettyjä autoja eri hintaluokista.  Jos pihasta ei löydy sinulle sopivaa, niin etsitään sinulle sellainen.

 

Pienenä toimijana emme ole sidottu aikaan enkä paikkaan. Tämä mahdollistaa yksilöllisen palvelun. Jos tarve vaatii, voimme tuoda auton näytille vaikka kotiovellesi.

 

Auton ostaminen on yksi elämän suurimpia hankintoja, ja siihen liittyy paljon riskejä. Uutena kaikki autot ovat massatavaraa, mutta käytettyinä ne ovat yksilöitä. Meidän missiomme on löytää ne hyvät yksilöt ja tarjota niitä asiakkaille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solan mies

 

Olen 38 –vuotias kahden tyttären isä. Olin vuosia töissä pankissa, jossa oli säännölliset työajat ja mukavat työkaverit. Taustalla kuitenkin aina kyti ajatus oman yrityksen perustamisesta ja siihen huutoon oli lopulta vastattava.

 

Autot ja ajaminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Olen puuhastellut autojen kanssa enemmän tai vähemmän koko aikuisikäni, joten autobisnekseen ryhtyminen oli luonteva valinta. Omat autot vaihtuivat tiuhaan tahtiin ja useimmat hain itse ulkomailta.

 

Keväällä 2014 tein päätöksen, että jätän pankkimaailman ja perustan oman yrityksen.

 

Näin syntyi Autosola Oy.

 

En pidä itseäni varsinaisena huippumyyjänä tai piinkovana bisnesmiehenä, vaan automiehenä. Autot tiedän ja tunnen, joten uskon sen olevan vahvuuteni jolla erotun. Rehellisyyden ja suoraselkäisyyden ansiosta nukun yöni hyvin. Käytettyjen autojen kauppias ei varsinaisesti kuulu luotettavimpien ammattien joukkoon, toivon että osaltani voin hieman muuttaa tätä käsitystä.

 

Pieni ja notkea, suurella intohimolla. Tervetuloa kaupoille, Solassa tavataan!

 

 

 

 

 

Visit Us On Facebook